Fontos információk!


Függönytisztítás

A függönyeink moshatóak 30, maximum 40 fokos vízben, kézi mosással.

FÜGGÖNY varrása, behúzó, függöny kialakítása

A függönyöket készre varrva szállítjuk, minden esetben a felső részén 4 cm-es, másfeles (1:1,5)  függönybehúzóval bevarrt, kész terméket szállítunk. Egyéb függöny kialakításra nincs lehetőség. Alul és oldalt dupla hajtásos szegéssel. Függöny csipeszt és függöny karikákat, karnist, műanyag akasztót és egyéb kiegészítőket a termék nem tartalmaz, a képek csak a kialakítás bemutatását szemléltetik!

 

Függönyök mintázata

A termékképeknél a függönyök mintázatának távolsága, elrendezése méret szerint változhat. Minden méretben ugyanazok a minták találhatóak, ahogy az indexképen látható, viszont a minták közötti távolság pl a 160 cm illetve a 260 cm  magas függönyeink esetében mások, így a minták a hosszabb függöny esetében inkább középre és a függöny 4 sarkába tolódnak, míg a kisebbik esetében egészben elszórtan. Minden esetben a képen látható mintával készítjük a függönyöket, de az eltérő nagyság miatt, kérjük vegye figyelembe az elrendezések közötti eltolást.

Függöny elkötő

Függöny elkötőt csak dekor-sötétítő anyaghoz tudunk készíteni (panama, erős szatén és szatén krepp fényes anyagokhoz), muszlin fényáteresztő anyaghoz nem. A függöny elkötő pöttyös függönyök esetében inverz pöttyös színben készül. Pl fehér-kék pöttyös függöny esetében, kék-fehér pöttyös elkötőt készítünk. Az elkőtő egységesen 3490 Ft / db.

Függönyök színe

Kérjük vegye figyelembe, hogy a függönyök/minták színe más-más monitoron más más színű lehet, a valóságban eltérés lehetséges. Javasoljuk több számítógépen/monitoron, vagy számítógépen és telefonon is ellenőrizni az adott színt vásárlás előtt. Vállalkozásunk minden esetben ugyanazon színekkel dolgozik, így ha pl már rendelt tőlünk, a következő rendelésekor is ugyanazt a színt várhatja.

Egyedi méret, egyedi termékek

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a függöny anyagok zsugorodása illetve nyúlása végett 1 vagy 2 cm eltérés adódhat a tényleges méret és a rendelt méret között. Ez leginkább a függöny szélességét érinti, de előfordulhat egyes anyagok esetében a hosszánál is. Megértését köszönjük!

Függönyeinket kérheti egyedi méretben is. Az egyedi méretnél figyelembe kell venni a függöny-anyagok maximális szélességét ami 140 cm (illetve az extra fényes függöny esetében 137 cm) lehet maximum, hosszban viszont rugalmasak tudunk lenni. Minden függönyt készre varrva szállítunk a megrendelt méretben. Amennyiben a függönyt egyedi méretben kéri elkészíteni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Az egyedi függönyök készítésének díjai: 7990 Ft / négyzetméter (muszlin anyag esetében), 8990 Ft /négyzetméter (minden sötétítő anyag esetében, Panama, selyem-szatén, erős szatén). Egyedi függöny tervezése esetén további 4.990 Ft egyszeri költséget számítunk fel minden függöny esetében a négyzetméter áron felül.

Egyedi gyártású terméknek minősül, ha

  • a termék adatlapján választható méretektől eltérő méretben kéri a függönyt
  • a termék adatlapján választható színkódoktól eltérő színben kéri a függöny elkészítését (csak a mindenkori színkódok közül tud ebben az esetben is választani (pl a terméknél 3 színkód közül választhat, de Ön a 36 színkódunk közül egy 4. kóddal kéri az elkészítést)
  • a termék megjelenésén szeretne változtatni pl a figurák elhelyezésén, darabszámán, mintákon, stb
  • a termék mindenkori behúzójától eltérően kéri a függöny felső részének a kialakítását.
  • amennyiben nem kér függönybehúzót, csak készre varrva kéri a függönyt, nem számítunk fel plusz díjat, a termék adatlapján található díj az irányadó.

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben egyedi terméket vásárol (pl egyedi méretű függöny, vagy saját névre szóló polár takaró, párna), azoknál a termékeknél az elállási jogát nem gyakorolhatja, csupán hibás teljesítés esetén. Köszönjük megértését.

MINDEN TERMÉK VÁSÁRLÁSA 1 DB FÜGGÖNYT JELENT A VÁLASZTOTT MÉRETBEN.

Ha bármi kérdése merülne fel, kérem keresse ügyfélszolgálatunkat az info@babafuggony.hu E-mail címen.